Arkiv

Visst är de skönt med lediga dagar? Hade en i dag och fick gjort en hel del. Promenad direkt på morgonen. Sedan hade jag lovat Anna att åka hem till henne och stänga av mulltoan eftersom dom inte skulle komma hem på ett tag. Billy och Betty fick följa med som sällskap. Tvättat och dammsugit och haft ute hundar i rasthagarna. Lyckades klämma in en fikapaus och läsa Markbladet ute på altanen i solskenet.

Tack o lov äter Tomba lite mer än han har gjort på ett bra tag. Små smakbitar lite i taget men bättre än inget alls. Ska ringa Freddy våran veterinär och snacka med honom om vi ska sätta in cortisonet i alla fall. Vi får väl se vad han säger. Även Betty våran lilla ”räka” har bestämt sig för vad som passar att äta till frukost. En STOR laddning med kött, ris och grönsaker! Ingen färdigmat här inte.

Det känns så skönt att Kizz verkar trivas i sin nya flock men så är han ju en så himla go och enkel kille att ha och göra med. Linda hans nya matte verkar också vara en go tjej med sund inställning till sina hundar.  Jag hoppas verkligen att de kommar att funka även i framtiden och jag har sagt till Linda att hon kan ringa mig så fort hon undrar över något eller behöver hjälp på något annat sätt. Sådana människor som Linda som kan tänka sig en vuxen hund letar vi hundkappare ständigt efter för vi vill ju så gärna att våra ”pensionärer” ska få ett bra liv när dom slutat tävla. Så finns de någon mer där ute som Linda så får ni gärna höra av er till oss.