Arkiv

Fattar inte vart tiden tar vägen??? Det är så mycket som jag skulle villja göra men tiden tycks inte räcka till och när de väl finns en stund över så räcker inte orken till!

Nu har två av valparna flyttat! Indy var den första som gav sig iväg, sedan var de Kittys tur. Henne lämnade vi av på vägen ner till Cimbria när vi skulle tävla i helgen som var. När hon väl var lämnad bar de av till Billeberga och familjen Sörensen. Det var dax att Junior fick vissa upp sig och kanske fånga deras hjärtan? Jag vet inte vem av dom som föll först men visst ville dom ha honom så på söndag kommer han att lämna oss. Det är inte utan att jag kommer att sakna mina ”barn” men alla tre har fått jätte bra hem och det står högt i kurs hos oss!

Av våra kattungar som vi hittade finns inte ett spår men dom är nog inte allt för långt borta eftersom mamman kommer med jämna mellanrum för att få mat. Nu har dom väl hunnit bli så gamla att dom är helt förvildade så det är väl dax att sterilisera tösen så det inte blir fler. Inte en kostnad jag längtar efter precis!