Arkiv

Är de någon mer än jag som tycker att dagarna bara springer iväg? Nu har april snart gått och de är fortfarande vår ute. Nu har de faktiskt kommit snö hemma men som tur är blir den inte liggande. Sommaren kommer väl va de lider.

I söndags började Pebbles knöla med sin kvällsmat, hon som annars slukar den i ett nafs. Hon stod vid sin skål och tuggade och tuggade. Man kunde riktigt se hur tuggorna växte i munnen och hur illa hon mådde men ve och fasa om Sabbath skulle få tillgång till den. Kanske kan detta vara ett tecken på att hon är dräktig? Vi håller tummarna för att de är så!

Numera får lilla Betty ha munkorg på sig när vi promenerar för härom dagen när de kom en katt blev hon så frustrerad att hon höll på att hugga Smokie i låret men när jag lyckades hindra henne vände hon sig mot Wilma istället och försökte ta henne i bogen. Jaktintresset finns vill jag lova!

Gamle Tomba fortsätter att äta bara burkmat och matrester till min stora förtvivlan! Måste han äta sån skräpmat som finns på burk? Den är ju ÄCKLIG!!!!! Nästa vecka ska vi prova att dra ner på cortisonen och se om han fortsätter att äta. Gör han inte de så finns bara en utväg. SUCK! Men han ska inte lida bara för att jag vill att han ska finnas kvar. Vi får väl se?