Arkiv

Jaha då va helgen över! Fattar inte hur fort de går när man äntligen är ledig. Fick i alla fall ligga lite längre på lördagen innan de va dax att ta itu med allt som måste göras. Köpte blommor till mina lådor ute och planterat dom också, städat köket och flyttat ut köksmöblerna så att valplådan får plats och börjat röja ute i behandlingsrummet så nu hittar jag min behandlingsbänk! Det blir så mycke lättare när hundarna ska behandlas så dom slipper stå upp för dom har ju vant sig vid att ligga på bänken.

På söndags morgon ringde min kl. 7.00 för vi skulle ju till Landskrona och träna och hundar och div packning skulle ju in i bilen så de va bara att släpa sig upp. Billy var den enda som fick starta ur box och springa 320 m. Wilma, Rolle och Smokie gjorde vi bara ett handsläpp på så dom fick springa sitt varv. Nästa gång får dom också gå ur box på 320 m. Jag hoppas att Smokie kan vara klar till CGRC i mitten på juni. De hade varit så himla kul!

Vi bestämde oss för att behålla två av dom små kattungarna som föddes uppe på rännet förra sommaren nu när våran gamle katt blev överkörd. Dom här två (en hona och en hane) hänger ihop som ler och långhalm så namnet va ju ganska givet. Piff & Puff. Nu har båda blivit så tama att jag kan klappa dom när jag ger dom mat och dom blir inte livrädda så fort dom ser mig. Det är allt riktiga charmtroll!