Arkiv

Nu äntligen har hon släppt till! Empire Rose är parad med Black Sabbath och de utan att ha försökt döda honom som hon gjorde med stackars Back O’Bourke (Boris)!

Dagen började väl inte så bra när Sabbath tillslut tappar tålamodet med Billy och håller på att käka upp honom under morgon-kissen i trädgården. Billy har ju haft munkorg på sig just bara för att han har gått runt och tykat sig. Den munkorgen kommer aldrig mera att fungera som de kan jag säga. Det är bara att kolla in bilden. Palle hörde bara hur de skrek till ute och kastar av sig täcket utan att tänka på att han inga kläder hade på sig. Rusar ut och får tag i båda kombatanterna tätt följd av mig i morgonrock och ladder. Måste varit en syn för gudarna! För er som inte vet bor vi precis utmed en landsväg men jag lovar, det var som tur va ingen som fick skrämselhicka och körde av vägen.

Sen på em kom Monica och Christian för att hjälpa oss med den ev parningen. Vi fikade en stund innan vi tog ut hundarna. Christian va tvungen att grunda med kladdkaka. Tack o lov för erfarna människor! Men tydligen tyckte väl Pebbles att de va mer ok med Sabbath för hon har faktiskt varit väldigt kärvänlig mot honom hela löpt, dock inte mot någon annan. Allt gick vägen som ni ser på bilderna och imorgon blir de en retur-match. Sedan är de bara att vänta dom evigt långa 63 dygnen och hoppas på att de inte blir 10 bebisar. Har tagit ett snack med Pebbles och vi kom överens om att 5 är nog ganska lagom första gången ( ha ha ha…). Jag lär väl återkomma med rapporter om hur de går.