Arkiv

Allt började igår när jag tog ut ett paket nudlar ur skåpet och upptäckte att i paketet satt en liten förskrämd musunge! Jag vet inte vem som blev räddast den eller jag????? Musen föll ur paketet rakt framför näsan på Billy som blev lika förvånad, så musen hann in under kylen och så va den borta. Idag fick jag syn på den utanför toadörren så jag jag kallade på Billy och nu fattade han vad han skulle göra. Han lyckas fånga den för att sedan spotta ut den och gissa vem som stack fram näsan och snodde bytet? Jo Betty! Kan ni gissa vad hon sedan gjorde, jo hon käkade upp den! Hon tuggade och tuggade och Billy den stackarn såg bara mer och mer förtvivlad ut när han insåg att bytet va borta. Hon är försigkommen den lilla damen!

Imåndags fick Tomba somna in och visst saknar jag honom men det känns ändå skönt att veta att han inte behöver kämpa längre. Vila i frid min vän!

Pebbles börjar faktiskt bli lite rund om magen så där bör väl finnas några stycken. Ser verkligen fram mot att dom tittar ut dom små liven. På söndag är de 6 veckor. Misstänker att dom sista tre veckorna kommer att snigla sig fram som dom alltid gör när man väntar på något.