Arkiv

Nytt år och nya händelser kan man väl lugnt säga! En vecka in på nya året passade jag på att bryta armen. Vansinnigt frustrerande!!! Har som bekant inte hunnit skriva på länge för jag har ju jobbat en hel del och strul med våra datorer gjorde ju inte saken bättre.

Valparna är nu snart 8 mån och växer så de knakar. Att ha dom båda i möblerade rum är stundtals helt omöjligt. Missan som är den största snattaren har lyckats käka sönder min plånbok och bakstycket på våran hemtelefon! Men men lilla Betty är inte ett dugg bättre. Igår när jag kom hem i från läkaren hade hon käkat sönder ett av mina fönsterträd. Nu har jag bara ett kvar i vardagsrummet för de funkar inte att ha något i fönstren där för de får inte vara ifred.

Pebbles har börjat löpa för först gången efter valparna och hon är skitsur för att hon måste stå i hundgården. Nu inväntar vi Cobra med stor spänning och hoppas att hon kommer i löp så parningen blir före den 28 feb då disp löper ut från SKK. Hanen vi har bestämt oss för är Chairman nere i Skåne. Se http://www.greyhound-data.com/dbtestmating.php?&sireid=956942&damid=969890 skulle någon vara intresserad är de bara att höra av sig till oss.

Nu längtar vi till våren och de verkar som om hundarna gör sig redo för den också, flera av dom har börjat fälla som bara den. Om ett par dagar kan vi nog promenera igen för då hoppas vi att isen har gett sig. Just nu är de rena skridskobanan så de blir till att hålla sig hemma. SUCK, jag som precis har börjat att kunna snöra mina kängor själv.