Arkiv

 

sabbath 005

Bilden visar hur skönt det är med sommar och Sabbath njuter av sommarvindarna ,,, VILL HA NUUUUUUU

Härliga underbara Fredag igen en av våra mest älskade dagar .

Det har svämmats och spammats på FB om OS ?? vaddå OS är det nu ??

Jag förstår inte att OS kan förstöra en hel kanal under en viss tid ,, helt otroligt ,,nu är jag patriot ut i fingertopparna och jag är inte helt ointresserad av OS men va faan sabba en hel kanal i 14 dagar eller vad det nu är i dagar ,, Hockeyn är ju intressant ,,helst när det är Finnarna sverige möter ,, rena Derbyt blir det ju då och jag tror att lagen känner nog ochså på det viset ,,ingen vill ge sig och lika är det nog för publiken 🙂

Sen att det är skitroligt att Marko hejar på fel lag gör ju saken inte mindre tråkig 🙂

Marko säger bara en sak HEJA SVERIGE ,,ps är ju skyldig dig öl sen VM då dina landsmän vann 🙂

 

Har varit ute och kört bil och gissa om man njuter varje sekund att kunna åka vart man vill och känna en viss frihet

helt underbart att inte behöva be om skjuts så fort man ska nånstans .

 

 

Får besök av Micke olsson nästa vecka och han hjälper mig med fyrhjulingen så jag kan komma ut ännu mer

och kan hjälpa till med att kunna träna hundarna ,,Ann-lie Källmark ska inte få för stort försprång i sin tjyvträning 🙂

bästa av allt blir att jag får vara med hundarna .

Mackan ser jättefin ut och nu är det bara att hoppas att det inte blir nåt mer tjorv i år .

Det ska bli ett kanon år det har jag bestämt och att våren ska visa sig inom snar framtid så vi kan öppna banorna och kunna börja träna hundarna på banan ,, ser vi verkligen fram emot .

 

Lena jobbar idag och jag skulle ge Mackan och gänget frukost i stora stallet var det inga problem men när jag skulle till lilla stallet så var det inte riktigt lika lätt ,,vet ni hur jobbigt det är att ta sig fram med kryckor som sjunker ner i den såkallade gräsmattan ca 10-15 cm ner hua men det gick och jag fick mysa med hundarna ,

 

Misstänker att dom flesta har fått samtal utav nån form av telefon säljare som vill sälja allt från bantningspiller till nya telefoner ,, väntar bara att Fonus ska höra av sig och ha ett KANON erbjudande !!

Jag ser inga bekymmer att dom ringer men problemet är att dom ofta ringer när man jobbar eller inte repekterar ett nej tack inte heller ger sig fastän man säger att man inte är intresserad ??

Har känt att försäljnings tekniken har blivit mer aggresiv och att dom inte ger sig förrän man sagt ja till nåt ..om jag kan känna trycket av deras aggresiva försäljning hur känner dom gamla mäniskorna då ??? handlar allt om pengar numera och hur många sådana samtal går till konsuments ombud eller till ARN ??på grund av bristande information .

Nu ska vi hålla tummarna för Ronnys & Lottas hund ikväll som debuterar i en cup i Irland .. Lycka till                              Christian & Monica Hagberg är ju redan där men vet inte riktigt hur det har gått för dom ?? har fortfarande inte lärt mig I.G.B :s sida .

Jätte häftigt att dom är på Irland och tävlar med hundarna ,, dom har gjort nåt alla pratar om att göra , Heja Hagbergs .

Nu är det nog bäst att lägga ut denna krönika innan tanterna Mia Brandt och Helene Lius har somnat 🙂

Nu laddar vi alla inför vår träningen och en häftig sommar med mycket tävlande och inga skador och jag har bestämt att det ska bli en kanon sommar med 20 grader varmt på dagarna och ca 17-18 grader på kvällarna regn kan komma på natten när vi sover 🙂  ‘.

 

Så med avslutand ord . Skål på er och njut av tiden och varandra ta inget för givet