Arkiv

Jag hade tänkt hålla mig utanför detta men kan tyvärr inte hålla käften ,

Den sista tiden så har vi börjat undra om det är nån mening med att fortsätta med hundkapp !! allt blir bara krångligare och krångligare ,, varför ,, jag har för mig att  en mening som sas och skrevs för några års sedan och den lyder ,,, sen svenska spel nu tagit steget ur våran sport så ska sporten förenklas ,??? när hände detta ??? har jag missat nåt ??? visst så har vissa saker förenklast men tyvärr så har allt blivit så mycket krångligare ochså !!! Det var verkligen krångligt på svenska spels tid men NU så vet jag inte om det är värt detta ..TYVÄRR .

Kan i mångt och mycket säga att sunt förnuft har slutat verka !!

Bara en sån simpel sak att information från våra företroende valda är lika med noll ,,,,,,, har ytterligare en sak i minnes att den dåvarande ordförande skrev öppet på våran exellenta tidning att information ut till våra medlemmar skulle förbättras avsevärt ,,inte som på den gamla förbundsstyrelsens tid ??? har jag missat nåt igen !!!!

Nu vet jag att jag förmodligen kommer att få på tafsen för detta men det är inte bara min mening ,, det är fler än jag som är irriterad .

Jag är irriterad och fler med mig och det va inte min mening att spy ur mig allt detta men kan känna att det kanske är lättare att gå tillbaka till rally ,, man lägger minst lika många timmar på bilen om inte mer på hundarna än Rally !! Men så är ju saken den att hundarna är mycket trevligare än en bil ,,mer personligt och mysfaktorn mmm går inte att beskriva i ord ,, Jag brinner för våran sport men mycket som hänt dom sista åren tar otroligt på ens kraft . visst jag kan blunda och glida med men jag funkar inte så ,, det tar lång tid innan jag blir förbannad men nu har det hänt .

 

Ber om ursäkt om att denna veckan bara är gnäll men så känner jag .

veckans citat

Din vision blir klar först när du lyssnar till ditt hjärta .Den som lyssnar till utsidan drömmer .Den som lyssnar till insidan vaknar upp !!

Skål hela sverige . nu tar jag helg

SM 2012 21-7-2012 641