Arkiv

Ibland så är småkorn guld värda ,, bara att få ta på sig riktiga jeans är ett exempel ..sen att bara kunna få på sig riktiga kängor på BÅDA fötterna mmm helt underbart … Fot juice på bägge fötterna 🙂 .

Människan tar för mycket för givet att allt ska bara funka !! Men när det krånglar så blir man förbannad och gärna skyller på nåt/nån men med facit så är det bara en själv man kan skylla på … Min krånglade fot kan jag bara skylla på mig själv att jag inte har stått upp för mig själv och stått upp mot sjukvården , Det finns hjälp men man måste numera kämpa mot dom och stå upp för sina rättigheter ? Konstigt att man måste kriga för sånt som vi tar för givet ??? Eller är det så att man går för länge och väntar in i det sista innan man uppsöker den svenska sjukvården ? Man lär sig så längden man orkar leva ??
Nu hade jag tur som har fått möjligheten att hamna inom sjukvårdsgarantin och hamnat hos capio movement ,, vilken skillnad ,,bra bemötande och framför allt proffsigt med kunskap ,, snabba diagnoser som människor fått vänta alldeles för länge med som den svenska sjukvården inte kunnat hjälpa människor med ?? Nåt är fel i den svenska välfärden . Men när man blir nekad varje gång och det sitter en människa och bedömer dina problem via en telefon och säger till dig att drick mer the eller som hände mig när jag sökte hjälp via den vanliga svenska sjukvården om min axel .. Jag fick ingen hjälp på 4 månader för mitt fall var inte akut ??? Va faan hade inte sovit på 2 månader med nån reda ,, allt jag vill säga är .. Ge er inte har ni nåt problem markera erat allvar tala om att ni kommer och sätter er där tills ni får hjälp ,, gör inte som jag har gjort ,,, hade förmodligen vart symptom fri för 10-15 års sedan ,, sen med mitt  huvudet kan man inte göra nåt åt på mig men ge er inte .

Bara att få ta på sig så kallade privata brallor mmm ett par snygga jeans helt jävla underbart ,, vilken känsla helt jävla underbart 🙂 har skrivit tidigare om detta men kan inte låta bli många små saker kan bli STORA guldkorn .. Att bara kunna ta på sig mina Goa kängor och ett par jeans mmm visst det är kanske bara fjantigt men för mig var det ett jätte stor grej igår 🙂 ( kände mig lite manlig ) haha

Ny bild

Jag tackade för hjälpen till camilla i söndags ,, det är ingen fara med Porthos och är tacksam för den hjälpen , många som är på plats står bara och tittar men ingen hjälper till när saker händer men det kanske är bara så att man inte vill störa eller tror att det blir folksamling men tro mig jag ser hellre att det är 10 personer på plats än ingen som gör nåt när det händér saker med våra hundar ..

Nu ser vi framåt både med hundar och tävlingar och min (klumpfot ) och hoppas alla får en kanon säsong ,,och en häftig Påsk och alla kärringar som ska till Blåkulla Ride On Safe and sound ‘ no chrashes 🙂 vet ju några i allafall vissa med mer eller mindre kläder på sig 🙂
Nu har det varit mycket allvar ikväll men med lite humor hoppas jag .
Till sist en klokt sista ord

Modigast är den som vågar visa sig som man är !!

Ha nu en riktigt glad påsk från oss på Magic Runners 🙂

Bild taget ikväll från köksfönstret

vy från köket

Skickat från min iPad