Arkiv

Ja dom kallas ju så i Pettson & Findus. Dom där små figurerna som hela tiden tar saker för Pettson och hittar på bus. Betty har blivit en sådan! Hon plockar saker hela tiden, jag fattar inte att hon hinner för de går i rasande fart och hon gör de så smidigt att man inte alltid hinner fatta innan de är försent. Tack o lov får sakerna för de mesta vara hela men inte alla som synes på bilderna.

Idag är jag trött! Jobbade i natt å de va ett jäkla spring hela natten. De kommer inte att hända mycke idag. Palle föreslog pizza till middag och för en gång skull kan jag tycka att de är ok. Det är inte ofta vi käkar pizza men ibland är de gott. La mig på soffan en stund när jag kom hem och fick sällskap direkt av Billy och Betty. Greyhounden är ju otroligt sällskaplig, ibland nästan lite väl mycke. Visst är de mysigt men de blev varmt så de va bara att kravla sig ur täcket och gå ut i köket för att sätta på kaffe. Jag bara kände att kaffe och glass skulle nog väcka livsandarna till liv igen och visst hjälpte de till en viss del i alla fall. 

Skulle behöva fortsätta att rensa hundskit i trädgården idag men vi får väl se om lusten infinner sig idag annars måste jag göra de imorgon. Tur att jag är ledig imorgon! De är rätt skönt att ha lediga dagar lite när som, jobba mån-fre  är inte riktigt min melodi. Tur att alla inte är lika!