Arkiv

Gissa hur trött den här lilla damen har blivit av att ha flyttat, fått nya kompisar och en helt ny miljö? Helt utslagen i soffan, inte en reaktion. Hon har fortfarande lite svårt att fatta varför dom vuxna går och lägger sig efter frukost men de har vi löst med att hon får följa med mig ut och vara i trädgården medans jag matar dom i stallet.

I tisdags fick Betty och Billy följa med mig när jag skulle ut och leverera Nordic till Borås och Kinna. Alla skulle ju beundra nytillskottet och de va jobbigt ska ni tro. När vi kom hem och kvällsmaten var uppäten var de en liten dam som slocknade som ett utblåst ljus.

På söndag ska vi besöka våran veterinär hemma hos honom för en besiktning som jag inte tror ska vara några som helst problem men jag vet en som kommer att vara helt slut som artist efteråt! Behöver jag säga vem?????

Idag passade vi på att göra en sådan där provisorisk vägning ,ni vet en sådan där när man först väger sig själv (hemska tanke) och sedan väger sig med hunden i famnen. Lilla damen väger faktiskt 19 kg om de nu stämmer men jag tycker faktiskt att hon har lagt på sig lite. Om jag inte minns fel väger brorsan Jameson 23 kg. Vi får väl se hur stor hon kan tänkas bli. Ska passa på att väga henne hos veterinären i huset min mamma ska flytta till på lördag när vi hälsa på nästa vecka.