Arkiv

I natt har vi sovit ganska bra, i alla fall tills husse kom hem efter tidningskörningen. Då va de dax att ut och kissa och sedan tillbaka till sängen för alla utom Betty. Hon tycke att har man kommit upp så kan man väl i alla fall få frukost! De va bara att försöka att inte låtsas om henne för jag vill inte ha en hund som kan komma när som och tycka att nu vill jag ha mat. När de väl var dax för frukost så åkte den ner utan prut. Betty kan inte riktigt förstå varför dom stora går och lägger sig när dom har ätit, hon vill ju börja leka inte SOVA!

När hundarna i stallet var utfodrade och de va dax att gå in så fick hon prova på aktivitetskulan för första gången. Mysko sak!!! Luktar gott men smakar konstigt så bita i den skulle man nog inte göra. Hmmmm…… Dax att släppa in Billy för att visa hur de ska gå till. Billy tömde den på noll komma nix och Betty försökte hänga med och snika till sig en och annan kula mat. Vi får väl se hur de går imorgon.

Snar är de dax att åka till jobbet för jag börjar redan kl. 13.00 idag. Palle åker om en stund så min mamma ska vara ”barnvakt” till lill-tösen. Hoppas huset står kvar när jag kommer hem i kväll. Bäst att Billy får följa med till jobbet så blir de en hulligan mindre att hålla ordning på. Stackars mamma!!!!