Arkiv

Sitter och tänker tillbaka på året som snart är till ända och kan inte annat säga än tack o lov för det!

Året börjad med att Palle fick opererat sin fot och när den sjukskrivningen var över blev det operation av hans ena axel. Tyvärr har hans fot inte blivit så bra som det utlovades och ibland upplever jag att den snarare är sämre nu än innan? Men vi försökte så gott vi kunde och laddade inför SM som nu skulle gå på våran hemmabana i Landskrona!

Tyvärr vill ödet annorlunda då den 29/6 vårt hundstall brann ner till grunden! Tack gode värld för att jag inte åkte med Palle på em som vi hade pratat om utan stannade hemma! Det gjorde att jag lyckades rädda dom hundarna som stod i stallet! Räddningsledningen sa direkt när dom kom att byggnaden skulle dom inte kunna rädda! Helt tom står man och ser hur en stor del av ens liv försvinner i lågorna! Vi hade som tur vad många hjälpsamma människor som ställde upp med lite av varje som tex mat till hundarna! I fem veckor fick vi sedan leva med ruinerna efter branden innan dom kom och började sanera.

Nu i skrivande stund har ett nytt stall börjat att ta form tack vare Magnus Rosengren. Inget ont utan att det har något gott med sig sägs det ju!

Till våren kommer stallets nya lilla tjej hem och det ska bli så kul! Tillsvidare står hon kvar på Irland så hon kan ta sin licens och förhoppningsvis vara klar för start när våra banor öppnar! Så se upp när lilla Cleo får sand under tassarna!

Nu vill vi passa på att önska alla våra vänner där ut en God Jul & ett Gott Nytt År!

image
image