Arkiv

Hunddagböcker

Jag säger bara de! Man ska aldrig sluta att förvåna sig! Vi anmälde Rolling Stones till veteran-SM efter många om och men och när väl lottningen kom fick jag nästan panik. Rolle hade fått box 4! Samma box som Black Sabbath hans kullbror hade på SM i Landskrona de året han bröt sitt framben. Ja ja jag vet att man ska se framåt och de kan inte hända igen bla, bla, bla! Lätt att säga men ni som har varit i min situation vet precis vad jag pratar om. Bilden du har på näthinnan finns där och går inte att sudda bort.

När vi skulle ge oss iväg till banan så mådde jag SKIT! Rolle brukar normalt sett när han hamnar ute i ytterboxarna släppa fältet för att försöka ta dom på insidan men på ett 320 m lopp har man inte riktigt tid med detta. Men döm om min förvåning när han drar rakt ut och fortsätter i spår 4;a fram till första kurvan!!!! Där försvann han ur sikte för mig och jag fick fullständigt panik, var är min hund skrek jag och fick till svar av dom andra att han ligger TVÅA!!! Glädjen var enorm när jag fattade att han hade gått till final! Så på lördag mina vänner ska vi till SM-final för veteraner! Håll alla tummar och tassar för att allt går vägen!

Fattar inte att tiden går så fort? Nu är snart maj månad slut och tävlingssäsongen har tagit fart! Vi drog till Cimbria för våran första tävling i år och vilken start de blev! Äntligen lyckades Billy sätta pricken över i genom att ta sin första seger på 320 m! Matte stolt som en tupp va klart! Det var ett jätte bra lopp med 6 hundar och en jämn strid hela vägen så målfotot fick avgöra vem som var vinnare! Då är spänningen på topp vill jag lova! Rolle fick göra sin första start på 2 år och han skötte sig jätte bra med en 4;e placering, kanon med tanke på att box 4 inte passar honom alls då han vill in till railen så fort som möjligt och lite ringrostig är han allt. Vi hade även med oss Betty, Dino, Missan, Mackan och Sting för att köra en träning på dom eftersom jag jobbar nästa helg. Valparna fick springa sitt första helvarv och de såg jätte bra ut! Betty och Dino gick också helvarv och de går fort men ser bra ut. Sting är seg i starten och får inte upp farten så snabbt som han borde så de blir en resa till osteopaten på tisdag för honom. Hemresan gick hur lätt som helst trots att vi mötte regnet på vägen och det blev sent innan vi landade här hemma.

Började dagen med sovmorgon och sedan ner till mamma för en fika på mors-dag. Billy fick följa med och la sig i soffan för att sova. Ingen känner för att laga mat i dag så de får bli kinamat. De va längesedan vi åt de, minns inte ens när? Har inte blivit mycket gjort idag så det blir väl till att ta igen de imorgon.