Arkiv

Betty

Ja då har vi äntligen varit och tränat för första gången i år. Tyvärr fick inte Sting följa med då han har lyckats dra på sig en halsinfektion. Dom som fick de stora nöjet va Wilma, Smokie, Rolle, Billy och Betty. Dom vuxna fick springa varsitt halvt varv och dom laddade ur rejält precis som dom brukar. Lilla Betty fick bara springa mellan mig och Palle mest bara för att få känna sand mellan tårna. Hon tyckte de va skitkul så med raggen på ända drog hon järnet mellan oss några gånger och gissa vem som sov gott den kvällen? Vi vill passa på att tacka Peter i Landskrona som va bussig och ställde upp med kameran. Så här bra blev de!

Allt började igår när jag tog ut ett paket nudlar ur skåpet och upptäckte att i paketet satt en liten förskrämd musunge! Jag vet inte vem som blev räddast den eller jag????? Musen föll ur paketet rakt framför näsan på Billy som blev lika förvånad, så musen hann in under kylen och så va den borta. Idag fick jag syn på den utanför toadörren så jag jag kallade på Billy och nu fattade han vad han skulle göra. Han lyckas fånga den för att sedan spotta ut den och gissa vem som stack fram näsan och snodde bytet? Jo Betty! Kan ni gissa vad hon sedan gjorde, jo hon käkade upp den! Hon tuggade och tuggade och Billy den stackarn såg bara mer och mer förtvivlad ut när han insåg att bytet va borta. Hon är försigkommen den lilla damen!

Imåndags fick Tomba somna in och visst saknar jag honom men det känns ändå skönt att veta att han inte behöver kämpa längre. Vila i frid min vän!

Pebbles börjar faktiskt bli lite rund om magen så där bör väl finnas några stycken. Ser verkligen fram mot att dom tittar ut dom små liven. På söndag är de 6 veckor. Misstänker att dom sista tre veckorna kommer att snigla sig fram som dom alltid gör när man väntar på något.

I går hade vi besök av Anders och Ulrika med Tossan och James. Taniko och Kajsa fick stanna hemma denna gången. Det va första gången jag fick träffa Bettys bror eftersom jag inte va med upp och hämtade henne. Mycke trevlig kille och väldigt lik syrran i vissa beteenden. Vi hade en mycket trevlig em då syskonen fick springa i trädgården och vi grillade och fikade. Jätte kul va också att Anki Lidvall kom på besök med sina hundar då Johan hade åkt till Stockholm och lämnat henne hemma. Hoppas vi kan göra om detta snart!

Det verkar faktiskt som om Pebbles är dräktig. Hon har knölat med maten, spytt galla,den sega flytningen finns och tuttarna är rosa. Visst verkar de som om de skulle kunna bli denna gången? Håll tummar och tassar åt oss! I slutet på maj ska de bli om allt går vägen.