Arkiv

Billy

Fattar inte att tiden går så fort? Nu är snart maj månad slut och tävlingssäsongen har tagit fart! Vi drog till Cimbria för våran första tävling i år och vilken start de blev! Äntligen lyckades Billy sätta pricken över i genom att ta sin första seger på 320 m! Matte stolt som en tupp va klart! Det var ett jätte bra lopp med 6 hundar och en jämn strid hela vägen så målfotot fick avgöra vem som var vinnare! Då är spänningen på topp vill jag lova! Rolle fick göra sin första start på 2 år och han skötte sig jätte bra med en 4;e placering, kanon med tanke på att box 4 inte passar honom alls då han vill in till railen så fort som möjligt och lite ringrostig är han allt. Vi hade även med oss Betty, Dino, Missan, Mackan och Sting för att köra en träning på dom eftersom jag jobbar nästa helg. Valparna fick springa sitt första helvarv och de såg jätte bra ut! Betty och Dino gick också helvarv och de går fort men ser bra ut. Sting är seg i starten och får inte upp farten så snabbt som han borde så de blir en resa till osteopaten på tisdag för honom. Hemresan gick hur lätt som helst trots att vi mötte regnet på vägen och det blev sent innan vi landade här hemma.

Började dagen med sovmorgon och sedan ner till mamma för en fika på mors-dag. Billy fick följa med och la sig i soffan för att sova. Ingen känner för att laga mat i dag så de får bli kinamat. De va längesedan vi åt de, minns inte ens när? Har inte blivit mycket gjort idag så det blir väl till att ta igen de imorgon.

Ja då har vi äntligen varit och tränat för första gången i år. Tyvärr fick inte Sting följa med då han har lyckats dra på sig en halsinfektion. Dom som fick de stora nöjet va Wilma, Smokie, Rolle, Billy och Betty. Dom vuxna fick springa varsitt halvt varv och dom laddade ur rejält precis som dom brukar. Lilla Betty fick bara springa mellan mig och Palle mest bara för att få känna sand mellan tårna. Hon tyckte de va skitkul så med raggen på ända drog hon järnet mellan oss några gånger och gissa vem som sov gott den kvällen? Vi vill passa på att tacka Peter i Landskrona som va bussig och ställde upp med kameran. Så här bra blev de!

Allt började igår när jag tog ut ett paket nudlar ur skåpet och upptäckte att i paketet satt en liten förskrämd musunge! Jag vet inte vem som blev räddast den eller jag????? Musen föll ur paketet rakt framför näsan på Billy som blev lika förvånad, så musen hann in under kylen och så va den borta. Idag fick jag syn på den utanför toadörren så jag jag kallade på Billy och nu fattade han vad han skulle göra. Han lyckas fånga den för att sedan spotta ut den och gissa vem som stack fram näsan och snodde bytet? Jo Betty! Kan ni gissa vad hon sedan gjorde, jo hon käkade upp den! Hon tuggade och tuggade och Billy den stackarn såg bara mer och mer förtvivlad ut när han insåg att bytet va borta. Hon är försigkommen den lilla damen!

Imåndags fick Tomba somna in och visst saknar jag honom men det känns ändå skönt att veta att han inte behöver kämpa längre. Vila i frid min vän!

Pebbles börjar faktiskt bli lite rund om magen så där bör väl finnas några stycken. Ser verkligen fram mot att dom tittar ut dom små liven. På söndag är de 6 veckor. Misstänker att dom sista tre veckorna kommer att snigla sig fram som dom alltid gör när man väntar på något.