Arkiv

Kizz

Snyft! Våran fina kille har flyttat. De känns lite konstigt men jag är jätte glad för att han har fått en egen familj som verkar gilla honom. Tre nya hundkompisar har han fått, en belgare, en kines och en dammråtta. Nä jag bara skojade! Den tredje är en phalene (tror de stavas så) och ett riktigt yrväder. Linda (Kizz nya matte) berättade att första natten hade hon vaknat av att någon gnällde och då va de den lille som hade suttit framför Kizz och ville att dom skulle LEKA. Mitt i natten!!!!!!  Visst finns de stunder när dom små liven är billiga. Linda skickade över några bilder som ni ser. Visst verkar han ha de bra?

Tyvärr är inte allt solsken här för våran gamle Tomba verkar inte må så bra nu för tiden. Ingen mat verkar smaka honom men jag pratade med veterinären (Freddy W) idag och han tyckte att vi skulle ge honom en antibiotika-kur och ev cortison för att se hur han reagerar. Tomba är ju trots allt 10 år så allt kan ju hända men vi gör ett försök så får vi se. Han är ju för go den gamle gubben! Ja jag menar hunden inte Freddy, om någon skulle undra.

Betty har kommit in i en period igen när hon inte har tid att äta. Vara ute och jaga katter eller Billy är mycke viktigare om man frågar henne. Matskålen tittar hon bara på, förutom på kvällen för då är väl hungern så stor att hon måste äta. Det spelar ingen roll om dom andra äter, hon är inte ett dugg intresserad av matskålen oavsett va som ligger i den. Vi får väl hoppas att hon lär sig så småning om den lilla “räkan”.