Arkiv

Rolle

Jag säger bara de! Man ska aldrig sluta att förvåna sig! Vi anmälde Rolling Stones till veteran-SM efter många om och men och när väl lottningen kom fick jag nästan panik. Rolle hade fått box 4! Samma box som Black Sabbath hans kullbror hade på SM i Landskrona de året han bröt sitt framben. Ja ja jag vet att man ska se framåt och de kan inte hända igen bla, bla, bla! Lätt att säga men ni som har varit i min situation vet precis vad jag pratar om. Bilden du har på näthinnan finns där och går inte att sudda bort.

När vi skulle ge oss iväg till banan så mådde jag SKIT! Rolle brukar normalt sett när han hamnar ute i ytterboxarna släppa fältet för att försöka ta dom på insidan men på ett 320 m lopp har man inte riktigt tid med detta. Men döm om min förvåning när han drar rakt ut och fortsätter i spår 4;a fram till första kurvan!!!! Där försvann han ur sikte för mig och jag fick fullständigt panik, var är min hund skrek jag och fick till svar av dom andra att han ligger TVÅA!!! Glädjen var enorm när jag fattade att han hade gått till final! Så på lördag mina vänner ska vi till SM-final för veteraner! Håll alla tummar och tassar för att allt går vägen!

Ja då har vi äntligen varit och tränat för första gången i år. Tyvärr fick inte Sting följa med då han har lyckats dra på sig en halsinfektion. Dom som fick de stora nöjet va Wilma, Smokie, Rolle, Billy och Betty. Dom vuxna fick springa varsitt halvt varv och dom laddade ur rejält precis som dom brukar. Lilla Betty fick bara springa mellan mig och Palle mest bara för att få känna sand mellan tårna. Hon tyckte de va skitkul så med raggen på ända drog hon järnet mellan oss några gånger och gissa vem som sov gott den kvällen? Vi vill passa på att tacka Peter i Landskrona som va bussig och ställde upp med kameran. Så här bra blev de!

Då har vi varit hos Stefan i Kungsbacka idag på Hälsa & Helhet. Sabbath, Billy, Rolle och Sting fick var sin duvning. Det är tur att hundarna är så tåliga som dom är för jag har själv fått mina omgångar av honom och de KÄNNS kan jag säga! Tack Stefan!!!!! Nu när vi har varit där börjar mitt jobb med laserbehandlingar för att fixa så att det läker som de ska. Det är himla skönt att ha någon som honom som kollar hundarna med jämna mellanrum för det är så lätt att bli hemma-blind (om ni fattar va jag menar)! Tack o lov var det inget allvarligt med pojkarna denna gången bara lite små-skavanker.

Nu längtar vi bara efter att kunna börja leva ett liv utan SNÖ! Här har snöat hela dagen idag, finns de någon som kan fatta var skiten kommer ifrån. Det tar ju aldrig SLUT! Hoppet vaknade ju nu när det började regna och de smällte från taken och man riktigt kände att de va vår i luften. Var tog de vägen? Jag bara undrar? Tänker på den där stackars storken som Ulrika och Anders tog kort på för ett par veckor sedan. Den stackaren ser väl fortfarande ut som en glass-pinne!Jag vill ha VÅÅÅÅRRRR!!!!!!!!!!