Arkiv

Kullar

Nu börjar valparna bli riktigt roliga för nu är de full fart när dom är vakna! Mat innebär lika mycket att trampa runt i den som att äta upp den. Porthos skulle nog försöka hoppa över matskålen idag men de gick inte så bra för han landade på rumpan mitt i så det skvätte om de! Han blev inte glad.

Nu har dom även börjat upptäcka leksaker dvs mjukisdjur och gamla tubsockar med knut på, jätte kul att brottas med och döda när ingen brorsa finns i närheten att tillgå. Pebbles tycker att det är helt ok att komma ifrån köket och vara lite barnledig emellanåt, en sväng ute på gården och springa lite efter katterna är ju alltid upplyftande.

Nu 2 v gamla börjar ögonen att öppnas och dom börjar bli stadigare på benen. En av killarna har idag nått 1kg i vikt och dom andra ligger inte lång efter, riktiga tjockisar! Man kan sitta och titta på dom hur mycket som helst och att behöva åka till jobbet känns bedrövligt speciellt eftersom Pebbles så tydligt visar att hon vill ha oss där! Tycker hon att vi varit borta för mycket så kinkar hon med att äta, inte bra alls!

På lördag kommer Lasse och Anita för att hälsa på sina barnbarn, ska bli jätte kul! Nu kommer det att märkas mer och mer för varje dag hur dom växer och utvecklas så på lördag är det nog full fart på killarna. Här kommer mera bilder på ligan. Se och njut!