Arkiv

Pebbles kull 2010

Nu har småttingarna fått flytta ut i hundgården för nu måste jag få sova! För det mesta var de Mac som satte i gång serenaden allt i från 04.45 och framåt! Kompostgallret som vi fick sätta framför grinden för att dom inte skulle krypa under eller emellan drog Mac med lätthet undan så att det bara var att knalla in i rummet till dom vuxna för honom och syskonen. Han brås verkligen på far sin som alltid har öppnat grindar och dörrar men även flyttat möbler för att ta sig in dit han vill! Dom var ju inte speciellt lyckliga över att hamna i hundgården. Det skreks både högt och lågt och det skar faktiskt i mitt hjärta att inte kunna trösta dom. Men det går inte att ha alla inne hur gärna man än vill! Jag måste ändå skryta med att dom har varken kissat eller bajsat inne boxen sen dom flyttade ut i tisdags morse.

Nu ska jag bara jobba denna och två nätter till sedan är det semester i 1 hel vecka. Gud va skönt!!!!! Skulle säkert ha behövt några fler veckor om jag ska hinna med allt som jag planerat men de får väl bli va de blir.

Kan knappas fatta att midsommar redan är över??? Kanske beror de på att jag jobbade hela helgen. Vi lyckades i alla fall få hem lite folk på em/kvällen och de va jätte trevligt trots att jag skulle upp och jobba dagen efter. Vi satt ute hela tiden och så länge solen sken behövdes ingen extra tröja men gick den i moln blev de genast kallt men skamm den som ger sig!!!

Tänk att valparna blir snart 5 veckor! Nu börjar de bli fart vill jag lova. Lilla Kitty är en riktig rymling presic som far sin. Hon vill promt in till dom andra hundarna och inte vara i köket med syskonen. Lyckas vi stänga henne ute från vardagsrummet kan hon högljutt beklaga sig oavsett vad klockan är på dygnet. En mycket kavat och självständig dam! För varje dag som går träder deras personligheter fram mer och mer. De kommer att bli både roligt och sorgligt den dagen dom ska till sina nya hem. SUCK! Här kommer lite nya bilder i alla fall.

I lördags morse hade valparna då äntligen fått upp ögonen. Dom växer verkligen så de knakar. I dag var de då dax att väga dom igen och den ena svarta tiken leder fortfarande ligan med ca 100 g före den störste hanen. Ska bli spännande och se om det jämnar ut sig när dom ska börja äta själva. Pebbles har faktiskt hållit sig väldigt fin i kroppen nu efter valpningen, även pälsen är blank och fin. Vissa tikar går visst ner sig rejält efter valpningen och under tiden  dom ger di. Så här kommer det lite mer bilder på underverken!